BasBQ
Beef en Steak

Hallo

  • Onderwerp starter Burning Willy
  • Startdatum
B

Burning Willy

Gast
Hoi, allemaal.
Ik ben burning willy en nieuw hier.
Ben nog niet erg ervaren met bbq-en maar hoop hier het een en ander te leren.
Heb mezelf een weber OTP 57 aangeschaft waarop ik tijdens dit schrijven mijn aller eerste beer can chicken aan het bereiden ben.
Ik zal nog wel wat vragen hebben binnenkort waarop ik natuurlijk hoop proffesioneel advies voor terug te krijgen.
Ga nu weer temp checken van mn kipje.
Groeten
Burning Willy
 
Willy, welkom bij het BBQ Genootschap. Maak ook een paar foto's van je kippetje, daar zijn we verzot op!
 
hoi Willy,

Welkom hier op het forum, je schiet hem al gelijk hoog in met een BCC, succes ermee, en zoals Frits al zei, we willen wel foto's zien
 
Hoi, welkom bij deze verzameling BBQ vrienden
 
Welkom op het forum van het BBQ genootschap.
 
Ha Willy, welkom hier, en veel plezier met je BCC.
 
Welkom, De BBQ die je hebt aangeschaft is iig prima, veel plezier hier 
 
Van harte welkom bij het BBQ Genootschap!
Beer can chicken is voor vele de eerste kennismaking met een andere manier van barbecue?n. Vaak ben je daarna niet meer te redden ;)
 
Hoop dat het kipje gesmaakt heeft. Welkom en veel plezier hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan