- Berichten
- 457
Goedenavond!
Aanstaande zaterdag een feestje thuis. En naast dat ik wat Pulled Pork wil opwarmen, wil ik graag mijn nieuwe Joetisserie testen. Ik zat te denken om gemarineerde/gerubde (is dit een woord?) kippendijen aan het spit te rijgen en deze een tijdje boven het vuur te laten draaien. Maar heb dit niet eerder gedaan en kan daarom wel wat tips gebruiken. Gaat trouwens om een hapje voor een man of 20-25.
Zouden jullie voor direct of indirect gaan bij deze bereiding? Ik zie beide voorbij komen op filmpjes. Ik wil een mooie mix van lekker knapperig vlees en mals vlees. En met hoeveel tijd zouden jullie rekening houden?
Ik zit te denken om ze in een pitabroodje te serveren. Wellicht met wat salade van ui/tomaat/komkommer en knoflooksaus of met tzatziki. Maar nu de rub/marinade. Wat raden jullie hier voor aan? Zat zelf te denken aan Chick mix van Jord, lekker vol en pittig van smaak....
Groet!
Aanstaande zaterdag een feestje thuis. En naast dat ik wat Pulled Pork wil opwarmen, wil ik graag mijn nieuwe Joetisserie testen. Ik zat te denken om gemarineerde/gerubde (is dit een woord?) kippendijen aan het spit te rijgen en deze een tijdje boven het vuur te laten draaien. Maar heb dit niet eerder gedaan en kan daarom wel wat tips gebruiken. Gaat trouwens om een hapje voor een man of 20-25.
Zouden jullie voor direct of indirect gaan bij deze bereiding? Ik zie beide voorbij komen op filmpjes. Ik wil een mooie mix van lekker knapperig vlees en mals vlees. En met hoeveel tijd zouden jullie rekening houden?
Ik zit te denken om ze in een pitabroodje te serveren. Wellicht met wat salade van ui/tomaat/komkommer en knoflooksaus of met tzatziki. Maar nu de rub/marinade. Wat raden jullie hier voor aan? Zat zelf te denken aan Chick mix van Jord, lekker vol en pittig van smaak....
Groet!