BasBQ
Beef en Steak

whole hog

Little foekje

Kooltjesharker
Berichten
100
het onderwerp zegt het al.
het hele varkentje..... voor 4 juli volgend jaar staat mijn eerste boeking beplant... incl het hele varken.

ik vraag me momenteel af hoe ik dit het beste aan moet gaan pakken kwa bereiding. heb al zo mijn idee?n, maar wat is jullie ervaring hier mee?(kwa apparatuur bereidings wijze etc)
 
Sorry aan mij heb je niks. Sta bij whole hog altijd aan het ontvangende einde

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Ik volg deze nog even ,heb namelijk dezelfde info nodig!

Mocht iemand deze post nog lezen...
 
Zou ik niet op die Blokker Mini Kamado doen...
 
Jord (Althuizen) heeft daar een leuk recept voor. Staat in zijn boek: Smokey goodness.
Grz.
 
Heel varken is niet mis. Ze zijn er in vele maten en ze zijn geloof ik ook voor gegaard te koop.

Leo, doet ze aan het spit.
Je hebt ook iets als een Cajun China, een grote metalen bak waar het varken in gaat met daarboven een bak met kolen. Soort van giant Dutch Oven.

In het voorjaar komt Phil Wingo geloof ik weer een workshop whole hog geven.
 
Terug
Bovenaan Onderaan