BasBQ
Beef en Steak

pulled beef

 
 

Swokey

Kooltjesharker
Berichten
174
Vandaag 2 ziekenhuis bezoeken en daarom verder thuis werken.  Dan moeten we wel goed voor ons zelf zorgen. Nog 2 riblappen in de vriezer, dus pulled beef maken.

De bbq klaarmaken voor indirect op 120 graden . De Lappen flink bestrooid met peper en zout.

d8bad73d35d55b0ced4f45078e59b814.jpg


Grillen maar met nog een blokje mesquite hout

d1af2338dab492a6a25297836fea617d.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

 
Heel vervelend die ziekenhuis bezoeken, maar wel een lekkere hap. ;)
 
We zijn wat verder.

1 gele paprika
1 rode paprika
1 rode ui
1 flesje bier
30 ml worcherstsaus
1 tl uipoeder (had geen verse meer)

825ec5d84afd4893950a0efa3d6aa4d3.jpg


De lappen op het prutje

f0f834f8e1554784dce0103f2114acd8.jpg


Afdekken en de BBQ naar 175 graden gebracht

32b46b36da35809419ababd8ab7ec45b.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

 
Ceriel zei:
Swokey zei:
Helaas nog niet zo erg uitelkaar te trekken als ik had gehoopt.
Komt waarschijnlijk door je hot&fast finish. Hoe lang heeft het vlees op de Q gelegen?
Iets van 4,5 uur. Daarna nog een paar uur op 100/120 en het was wel lekker mals

Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

 
Ziet er wel lekker uit hoor. Is een riblap ook het meest geschikt om pulled beef te maken?

Trouwens wel makkelijk zo'n gebroken pizzasteen ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan