BasBQ
Beef en Steak

Iberico Ribjes met nieuwe rub Badia Holy Smook

 
 

denman1710

Pitmaster
Berichten
545
Toch maar even een klein verslagje van vandaag

Gisteravond de ribbetjes ontvliest.
Wat me opvalt is dat de iberico vetter is dan de "normale" ribs.

Zojuist alles is de dry rub gezet die ik uit Aruba (import USA). Nog niet eerder iets mee gedaan, maar ik heb hem wel even geproefd en hij is lekker!

Het wordt de Badia Holy Smook.
https://youtu.be/G_t3AWhtQXU
d238c418586ddb395c3545cc1019e61d.jpg
b0fb17f1c075ac70d6396a6cd595a726.jpg
39e513b77b9ea48d9e287101acbdc4ff.jpg


Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 
Goede start, nu nog even roken 3-2-1 ? ;)
 
Hans zei:
Goede start, nu nog even roken 3-2-1 ? ;)
Jazeker....1530 over naar inpakken.
5e0e05211d6c8254fe12c8678166e531.jpg
790b01e33069999a537e60741c0eb675.jpg
181ceb6d95133466310d688d1ee6efa6.jpg


Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 
Staat lekker te roken.
Wellicht een overbodige opmerking maar als je bij het inpakken appelsap o.i.d. gebruikt wel eerst even opwarmen.
 
Hans zei:
Staat lekker te roken.
Wellicht een overbodige opmerking maar als je bij het inpakken appelsap o.i.d. gebruikt wel eerst even opwarmen.
Yes we know :)

Wordt een appel/peren sapje of toch een beetje bier deze keer.....humzz :)

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
 
Packed after 3 hours. Toch appel peren sapje gebruikt
2c587533d60a71136974994dbbaaf54a.jpg
d54388ac515289c7ee0aafbc11dde11c.jpg
e207898041c6709a34a7dc2c06b92160.jpg
940ea35868d2b6144a0f6413c59894b1.jpg
973f9e441e19c041aefdd211ce24fae6.jpg


Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 
Bijna klaar....even afgelakt en met een half uurtje eten
d78179fb37789e7e2d7424154acd5f60.jpg
8d76c5a22e0ebdfd62fdf4105ed4bc09.jpg


Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 
Waarom moet je het appelsap opwarmen?

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Eten...
9932743ad432b1852ddc082b1767fcc8.jpg


Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan