Ha allen,
vraag: Ik heb de Meater en een BGE Medium en heb beide thermometers 'geijkt' in kokend water. Die van de BGE moest ik iets bijstellen, de Meater was spot on. Maar als ik bezig ben (bv gisteren met een beenhammetje), geeft de BGE structureel veel meer aan dan de Meater. De laatste houd ik dan maar aan, waarbij ik eigenlijk vnl op de kerntemperatuur let. Wel valt me op dat mijn gerechten vaak sneller klaar zijn dan de recepten aangeven. Stook ik dan toch te heet en klopt de BGE? Iemand daar ervaring mee / tips over? Dank
vraag: Ik heb de Meater en een BGE Medium en heb beide thermometers 'geijkt' in kokend water. Die van de BGE moest ik iets bijstellen, de Meater was spot on. Maar als ik bezig ben (bv gisteren met een beenhammetje), geeft de BGE structureel veel meer aan dan de Meater. De laatste houd ik dan maar aan, waarbij ik eigenlijk vnl op de kerntemperatuur let. Wel valt me op dat mijn gerechten vaak sneller klaar zijn dan de recepten aangeven. Stook ik dan toch te heet en klopt de BGE? Iemand daar ervaring mee / tips over? Dank