BasBQ
Beef en Steak

Lamsnek!

 

Daniel

Stoker
Berichten
298
Lamsnek low&slow
Gegrilde asperges
Risotto
En van de resten van de asperges soep gemaakt.
9a4f3999fb20177c4ae21ecf80fd5d34.jpg
1a101c81a9ccc18a33b054bfb9b11d7e.jpg
8dd33b1e834556da4e53f3381abedfe3.jpg
e7a4f18a8e0a67d9bbb93cff5054acbe.jpg
cd5da7f7b548276def27099f020daaee.jpg
8411372997edc6664394b5869695bc2f.jpg
d7418054bc62a5f286db1a4ab9bd6bbd.jpg
 
Ziet er goed uit. Op welke temperatuur heb je deze gegaard en tot welke temperatuur?
 
Lekker hoor
 
Barbeknoei zei:
Ziet er goed uit. Op welke temperatuur heb je deze gegaard en tot welke temperatuur?

+_ 100-105 graden tot 63 graden daarna rusten en even afgrillen
Qua tijd ongeveer 1.15 uur ligt aan de dikte
 
Ik ben overtuigd. Zojuist een stuk nek gekocht, te samen met wat spareribs met ketting.
 
Barbeknoei zei:
Ik ben overtuigd. Zojuist een stuk nek gekocht, te samen met wat spareribs met ketting.

👏👏👍 waar heb je die gekocht?
 
Terug
Bovenaan Onderaan