BasBQ
Beef en Steak

Nieuw op dit forum

 
 

150degrees

Pitmaster
Berichten
733
Hallo allemaal,

Vanochtend geregistreerd en gelijk maar even voorstellen. Ik ben Henk en ben woonachtig in Hoogeveen. Barbequ?en is een geweldige kookhobby en vandaar dat ik hier wat tips en trucks hoop op te doen.
Ik heb nog niet heel veel ervaring op dit gebied maar waar ik tot nu toe mee bezig ben geweest zijn onder andere de beercan chicken, de low en slow ribs (resultaat was nog een beetje taai) van de OTP57, en wat ganzeborst filets (met hagel) in de wiebel smoker.
Ik zal denk ik eerst veel lezen, maar als ik eens een goed gelukt recept heb dan zal ik dat ongetwijfeld met jullie delen.

Groeten,

Henk
 
hoi Henk,
welkom bij dit edele genootschap
 
Henk, welkom bij de club. Ook van minder gelukte recepten zien we graag verhalen en foto's.
 
welkom Henk!
 
Hoi Henk, welkom hier
 
Van harte welkom Henk!! :p
 
Hoi Henk,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom bij het genootschap Henk!
 
Een warm welkom Henk!
 
welkom!
 
Welkom Henk!
 
Dames, Heren
Wat een warm welkom hier. Daar gaat je kerntermperatuur wel van stijgen :)

Groeten,

Henk
 
Terug
Bovenaan Onderaan