Hallo allemaal,
Een paar jaar geleden begonnen met een simpele bbq van een paar tientjes met wat kolen om vlees te ''verschroeien''... :-[ op de (soms wat te) directe methode. Beviel goed en nu een weber one-touch premium 47 cm gekregen.
Wat recepten opgezocht en deze klaargemaakt wat heel goed bevallen is op deze bbq. Op zoek naar tips/handigheidjes en recepten op deze site terechtgekomen.
Vind zelf vis/schaaldieren erg lekker en wil in de toekomst gaan proberen om vlees/vis te roken alhoewel ik nog moet uitzoeken of dit goed mogelijk is met de bbq die ik nu heb.
Met vriendelijke groet,
Lesley
Een paar jaar geleden begonnen met een simpele bbq van een paar tientjes met wat kolen om vlees te ''verschroeien''... :-[ op de (soms wat te) directe methode. Beviel goed en nu een weber one-touch premium 47 cm gekregen.
Wat recepten opgezocht en deze klaargemaakt wat heel goed bevallen is op deze bbq. Op zoek naar tips/handigheidjes en recepten op deze site terechtgekomen.
Vind zelf vis/schaaldieren erg lekker en wil in de toekomst gaan proberen om vlees/vis te roken alhoewel ik nog moet uitzoeken of dit goed mogelijk is met de bbq die ik nu heb.
Met vriendelijke groet,
Lesley