BasBQ
Beef en Steak

Ook ik zal me voorstellen

B

-Bart-

Gast
Zoals jullie misschien wel al hadden kunnen raden is mij naam dus Bart.
Ben al zeg ik het zelf een behoorlijk tijdje met een BBQ in de weer, hier speeld de zomer of winter totaal geen rol.
De intresse in lekker eten is via mn vader met de paplepel naar binnen gegoten. Zo staan we samen vaak in keuken of achter het rooster.

Op dit moment ben ik in het bezit van een Weber Master Touche en een Smoky Mountain hier zijn al heel wat gerechten uit / van gekomen.
Zo is buikspek (Zeeuws-spek bv), Zalm, Kip en Varkenshaas ons favoriet om klaar te maken. Maar ook paling en spare ribs kom regel matig op het bord. Er zijn ook zo veel lekkere dingen die we nog moeten proberen, zo staat Pulled Pork al een hele tijd op mn lijstje.

Maar goed, verder ben ik bezig om een mooie tafel te maken waar de WSM in kan staan.
Hopelijk kunnen we veel leren van elkaar en leuke ideeen op doen. 
 
Van harte welkom Bart!!
 
hoi Bart,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom Bart!
 
Hoi Bart, welkom bij het BBQ Genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan