BasBQ
Beef en Steak

Zondag, vleesdag

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
868
Vandaag hadden we weer eters. Vooraf wat worstjes van slagerij Clemens uit Lisse. Niks meer aan doen, alleen grillen. Oh neen, lekkere rose uit de provence open trekken.
eed9cffc5fd9eb1a6c29f791fb076054.jpg
a8b165fd0a6764f59d6ae6e6434117aa.jpg

Daarna een prachtig stuk Rib-eye, ook van Clemens, op de bbq. Indirect naar 45 graden laten gaan en toen heel kort aangezet. Mooie garing zoals we hem graag hebben. Erbij salade met watermeloen, fetta, munt, olijven.
Weer een geslaagd maaltje voor de zondag.
599b9197114b7926f158dd8ef9f9ed58.jpg
f8845b851debb886697bf7142bf951e5.jpg
a761c5f1eb66278c7305622ea77af201.jpg
9a4be3cc09feb514ff473b47826c7f2e.jpg
42ce91c48af3f87ebb152e6fb7ac6436.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lust ik wel ;)
 
Gaat er altijd wel in. ;)
 
Die Ribeye, "Graaf Dracula garing", heerlijk! Daar houden wij hier thuis van.
 
Dat ziet er super uit. Heerlijk dun gesneden. En goed rood van binnen. Top
 
Ewald zei:
Die Ribeye, "Graaf Dracula garing", heerlijk! Daar houden wij hier thuis van.
Hangt hier wel een beetje van publiek af, maar deze was heerlijk zo. Had die graaf benaming nog niet eerder gezien, mooie duiding :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan