BasBQ
Beef en Steak

Jawel, pulled pork!

 

JorenBQ

Tondelzoeker
Berichten
7
Hallo iedereen

Afgelopen donderdag was het zover, pulled pork volgens het recept van Noskos.

Veel te laat kunnen starten (14u  :-O) door een technisch probleem met de Flameboss 400 waardoor vrouw en kind al lagen te slapen wanneer ik rond middernacht eindsaus aan het roeren was  :D.

Maar goed, daags erna samen kunnen smullen!

Rub en injectie
IMG_20190411_090119_zps9nlhct58.jpg


Tot 74?C op 121?C
IMG_20190411_181555_zpswjl5eup9_edit_1555262479693_zpsyvwmcjcm.jpg


In de glaze voor 2u
IMG_20190411_201515_zpsa3l0wadi.jpg


Inpakken tot 94?C, een uur laten rusten en pullen maar!
IMG_20190412_000625_zpsnbr0hgzg.jpg


Next day, resultaat met de heerlijke salade van Dominique. Perfecte balans :)
IMG_20190412_150035_zpso140lgmg.jpg


Mijn bevindingen: superlekker. De bark geeft enorm veel smaak aan het gerecht.
Wel was ik niet geheel overtuigd. Ik had verwacht dat het vlees wat malser zou zijn, zeker op 94?C, maar na evenveel weerstand te voelen als op 88?C beslist het vlees te laten rusten.
 
Lijkt me heerlijk
 
Ziet er prima uit, gefeliciteerd met je knor ;)
 
Mooie run. En een heerlijk broodje. Mooi gedaan.
Gefeliciteerd met je knor.
 
Ziet er goed uit hoor.
 
Dat ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je knor 
 
Terug
Bovenaan Onderaan