Hi,
Ik heb een Grill Guru Elite Compact gekregen en wil hier een low&slow sessie op gaan doen. Ik heb hem vol gegooid met dammers en een stuk of 5 brandende kolen er op gegooid. Hij schiet meteen naar 150 graden en lager dan 130 krijg ik hem eigenlijk niet. ( Zowel boven als onder bijna dicht qua ventilatie ).
Mijn Weber WSM/Kettle kan ik vrij makkelijk met de temp spelen dmv ventilatie te regelen. Is 5 kolen dan al teveel voor zo'n kamado van 44 cm diameter?
Wil hem naar 105/110 graden.
Any tricks?
Ik heb een Grill Guru Elite Compact gekregen en wil hier een low&slow sessie op gaan doen. Ik heb hem vol gegooid met dammers en een stuk of 5 brandende kolen er op gegooid. Hij schiet meteen naar 150 graden en lager dan 130 krijg ik hem eigenlijk niet. ( Zowel boven als onder bijna dicht qua ventilatie ).
Mijn Weber WSM/Kettle kan ik vrij makkelijk met de temp spelen dmv ventilatie te regelen. Is 5 kolen dan al teveel voor zo'n kamado van 44 cm diameter?
Wil hem naar 105/110 graden.
Any tricks?