BasBQ
Beef en Steak

Pizza Nacho?s

 
 
 

Cageman

Vuurmaker
Berichten
76
Vandaag een poging gedaan mee te dingen in de fotowedstrijd.
Gekozen voor nacho?s.
Sausje gemaakt van boter met basilicum, oregano, knoflookpoeder en geraspte kaas om daar de tortilla?s mee in te smeren.

a76f1d088b47d2b2c899e294439d012a.jpg


273d70b49ee8d49f35d4d4b75f6800b3.jpg


6c8eddb786ed0c3e87b41d77cc54742b.jpg


Deze voor 8 minuutjes op 200 graden op de BBQ gedaan. Helaas kwamen ze er niet zo knapperig als een chippie. Volgende keer maar niet op een hoop gooien.

Hierna laagjes gemaakt met de nacho?s en pizzasaus, geruld gehakt, geraspte kaas en salami en voor 10 minuten terug op de BBQ.

d225fb6ac4497513fb6ca969a14965d2.jpg


0c0bf6c9cd16afd36727228fff36ad8d.jpg



Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.
 
Lust ik wel :)
 
Lekkere snacks hoor. Gehakt en kaas gaan er hier altijd wel in.
Succes met de fotowedstrijd
 
Ondanks dat ze niet zo knapperig zijn geworden als gepland, ziet dit er erg smakelijk uit!
 
Lekker hoor. goeie snack
 
Dat ziet er prima uit alleen jammer dat ik geen kaasfan ben succes met de wedstrijd
 
Die tortilla puntjes had je eerst moeten frituren. Dat doen ze in Mexico ook met hun oude tortilla?s.
Als je dat niet doet en je gooit er salsa over dan krijg je een meer papperige structuur en een ander recept, chilaquiles.
En eigenlijk zijn maistortillas het beste voor dit soort dingen. Maar daar moet je echt naar opzoek hier.
 
Wat een super leuk en origineel idee zeg!

Heerlijk lijkt me dit, ik ga dit ook maken maar dan lekker met nacho chips uit een Tex Mex verpakking, maak ik de rest er zelf wel bij net als jij.

Bedankt voor de inspiratie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan