- Berichten
- 2.708
Vandaag eindelijk mijn joy stove kunnen gebruiken was nog wel wat laat maar dat was het wel waard.
Heb recept van het forum uit recepten voor de DO
De joy stove aangezet met wat briketten volgende keer wat minder het ging wat hard.
In de DO wat olie daar grof gesneden ui daarop de kippendijen.
Daarna de saus erbovenop en op de joy stove met de Do en lekker laten sudderen.
Ingredi?nten voor de saus.
250 ml bbq saus
120 ml appel cider azijn
120 ml kippenbouillon
75 gr rietsuiker
1 el gele mosterd
1 el worchestersaus
1 el zoete paprikapoeder
2 el thijm
6 knoflook in stukjes gehakt.
Heb de boel ongeveer 45 min laten sudderen daarna de kip eruit en gepulled
Weer terug in de DO door de saus heen en nog even laten sudderen.
Op een Italiaanse bol met wat mixsla augurk dat was smullen
Was er blij mee dat het gelijk de eerste keer gelukt was .
Volgende keer alleen zorgen dat het maar een klein vuurtje hoeft te wezen.
Bedankt voor het kijken en tot morgen.
Nu de foto?s nog .
Heb recept van het forum uit recepten voor de DO
De joy stove aangezet met wat briketten volgende keer wat minder het ging wat hard.
In de DO wat olie daar grof gesneden ui daarop de kippendijen.
Daarna de saus erbovenop en op de joy stove met de Do en lekker laten sudderen.
Ingredi?nten voor de saus.
250 ml bbq saus
120 ml appel cider azijn
120 ml kippenbouillon
75 gr rietsuiker
1 el gele mosterd
1 el worchestersaus
1 el zoete paprikapoeder
2 el thijm
6 knoflook in stukjes gehakt.
Heb de boel ongeveer 45 min laten sudderen daarna de kip eruit en gepulled
Weer terug in de DO door de saus heen en nog even laten sudderen.
Op een Italiaanse bol met wat mixsla augurk dat was smullen
Was er blij mee dat het gelijk de eerste keer gelukt was .
Volgende keer alleen zorgen dat het maar een klein vuurtje hoeft te wezen.
Bedankt voor het kijken en tot morgen.
Nu de foto?s nog .