O
Onfire
Gast
Ik gebruik voornamelijk houtskool/briquetten in de BBQ, maar ik zie op youtube (veelal bij argentijnse bbq's) dat ook regelmatig "gewoon" hout gebruikt word.
Welke houtsoort is hiervoor het beste bruikbaar? En is het dan beter om takken/stammen of geklooft hout te gebruiken?
En wat zijn de eventuele voor en nadelen tov regulier houtskool/briquetten. Uiteraard zal de smaak van de rook (houtsoort) invloed hebben op het eind resultaat.
(excuus voor als deze vraag al beantwoord is, ik kon het met de zoekfunctie niet vinden).
Welke houtsoort is hiervoor het beste bruikbaar? En is het dan beter om takken/stammen of geklooft hout te gebruiken?
En wat zijn de eventuele voor en nadelen tov regulier houtskool/briquetten. Uiteraard zal de smaak van de rook (houtsoort) invloed hebben op het eind resultaat.
(excuus voor als deze vraag al beantwoord is, ik kon het met de zoekfunctie niet vinden).