BasBQ
Beef en Steak

Rookhout

 
 
 
 

Edvdmm

Kooltjesharker
Berichten
144
Ik had een vraag over rookhout.
Waarom is dit bij alle commerci?le bedrijven zo duur. (?7,95 per kg)
Naar mijn idee is dit totaal niet volgens de waarde van hout, volgens mij zou ?1 tot ?1,5 per kg een normalere prijs zijn.
Weet iemand waarom dit prijsverschil er is?
 
Zelf zagen en drogen is goedkoper, kant en klaar is winstpakken.

Sommige houtsoorten komen hier niet voor en moeten dus ge?mporteerd worden.
 
Alsook alles dat met bbq te maken heeft de laatste tijd is een goudmijn zo te zien, de hype drijft de prijs op.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Ik heb bij een bedrijf in Zwolle een afspraak voor 12kg eik voor ?10 morgen,  dus blijkbaar kan het wel voor een goede prijs (Kwam ik vanavond achter)
Ben benieuwd naar de kwaliteit
 
Gewoon wat lijntjes uitzetten, je omgeving laten weten wat je wil.
Ja, dan zal je het zelf moeten ophalen, zagen, drogen.

Zo af en toe eens een stammetje bij de boer, of wat dikke takken.
Ben je weer even lekker een paar uurtjes buiten bezig.

Als je dat jaarlijks doet heeft het mooi de tijd om te drogen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan