BasBQ
Beef en Steak

Nieuwe bbq nieuwe buitenkeuken

 

Ren?01

Tondelzoeker
Berichten
22
Nieuwe bbq was toch wat te groot voor oude meubel, dus maar een nieuwe geknutseld.
572bdc7e0a9695cfe7add96ec3ef7400.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-T813 met Tapatalk

 
Nice.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 
Mooi stukje huisvlijt
 
Mag ik vragen hoeveel ruimte er tussen het ei en het hout zit? Oogt op een cm of 1.5 a 2.
Ik kan me voorstellen dat met een heet ei en maar 1 cm speling de boel gaat kromtrekken?
Iemand hier al ervaring mee of advies?

Erg gaaf meubel trouwens!!  ;)
 
Anderhalve cm is meer dan genoeg. Lucht is een goede isolator
 
Nog een vraag over de werkhoogte.

Ik zie dat de Kamado zo'n 10cm boven het blad komt (ook op jouw foto Dennis van je Green Egg)
Als ik dit meubel zou maken met wielen en de hoogte zou uit komen op 95cm, dan zou ik het rooster van mijn Basterd large dus op een werkhoogte hebben van 105cm.
Lijkt mij een beetje hoog na het hebben nagebootst met wat stenen op 105cm.

Welke werkhoogte hebben jullie gekozen voor je blad en hoe hoog is je werkhoogte op het rooster?
 
Terug
Bovenaan Onderaan