BasBQ
Beef en Steak

Gaasterland procureur

 

Daniel

Stoker
Berichten
298
Gaasterland procureur
Voor 4 stokken sat? met pig wing rub en een zwarte pepersaus van #sausguru
De rest word verwerkt tot pulled pork met liquer 43
d53b96ab75f10b0ad51c61af31be463a.jpg
16d865c0c4909ec221c30b7ceaeea3ce.jpg
8ed607761d5b12b8736ddef1d6208ea1.jpg
ff23962e5dae4bfa76c991d832a09a03.jpg
9b3138459d24e31f9d20361ce2859d19.jpg
 
Sat? van procureur moet ik nog eens gaan proberen. Hier word enkel varkenshaas gebruikt. Moet de vrouw nog overtuigen
 
Ziet er lekker uit

@bram; daar is een goede manier voor... Volgende keer van procureur maken :p
 
Bram zei:
Sat? van procureur moet ik nog eens gaan proberen. Hier word enkel varkenshaas gebruikt. Moet de vrouw nog overtuigen


Ook nog niet gedaan, ik denk dat ik hem op de todo lijst zet. :-?
Maar ja die wordt wel erg lang met al dat lekkers wat hier steeds weer voorbij komt. :D
Snel weer eens wat aan gaan doen met al dat mooie weer in 't vooruitzicht. ;)
 
Gaasterland heeft sowieso een goede smaak (al was deze een paar jaar geleden van nog betere kwaliteit). Leent zich ook goed om steaks van te snijden.

Maar ziet er weer top uit.
 
Heerlijk!

Sate van procureur is zoooooooooo lekker,
 
Bedankt voor de tip. Komt op de to-do-lijst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan