BasBQ
Beef en Steak

Kipdij hamburger met friet.

 

Daniel

Stoker
Berichten
298
Lekker broodje kipdij hamburger met friet! En iets lekkers in warm te blijven
634ece29fa7538fa7d9e831877e8aaa3.jpg
db5fc59f9146e3429214b2ffa78c2b30.jpg
63d77cf897a818a5cc7a76c4411388da.jpg
4714c3ec7fd49d87f25a6308758a1300.jpg
bd0090997b50214f0c473817d635e2d0.jpg
81c38abe0f385ab1d5e65a321eb9e178.jpg
 
Ziet er erg smakelijk uit! En zo te zien was de Jagermeister goed koud
 
Gaat er wel in
 
SponZ zei:
Ziet er erg smakelijk uit! En zo te zien was de Jagermeister goed koud

Jagermeester was zeker ijs en ijs koud! Fles en glaasje uit de vriezer 😉😋
 
Daniel zei:
SponZ zei:
Ziet er erg smakelijk uit! En zo te zien was de Jagermeister goed koud

Jagermeester was zeker ijs en ijs koud! Fles en glaasje uit de vriezer 😉😋


Proef je de smaak dan nog wel? :-/
 
Ziet er erg lekker uit!
Hoe heb je de kippedij hamburger gemaakt?
Gr tim

Verstuurd vanaf mijn VFD 700 met Tapatalk

 
Lekker hoor
Krijg er trek van
 
Alles, Mmmmm,
 
gurutim zei:
Ziet er erg lekker uit!
Hoe heb je de kippedij hamburger gemaakt?
Gr tim

Kipdij rubben nacht laten staan in de koeling volgende dag gehakt ervan draaien en persen in een hamburger pers en daarna grillen.

Verstuurd vanaf mijn VFD 700 met Tapatalk
 
Daniel zei:
gurutim zei:
Ziet er erg lekker uit!
Hoe heb je de kippedij hamburger gemaakt?
Gr tim

Kipdij rubben nacht laten staan in de koeling volgende dag gehakt ervan draaien en persen in een hamburger pers en daarna grillen.

Verstuurd vanaf mijn VFD 700 met Tapatalk
Aha super idee dat moet ik ook eens maken thks gr

Verstuurd vanaf mijn VFD 700 met Tapatalk

 
Ik moet toch Mn gehaktmolen eens gaan gebruiken. Dit lijkt me zo leuk. Geen extra toevoegingen nodig gehad om het gehakt te laten plakken? Ziet er ook mooi uit op het bordje.

Leuke tip mbt de Jagermeister. Probeer het eens een keer warm. Met een toefje slagroom er op. Alsof je een vloeibare bonbon naar binnen werkt. Geweldig lekker
 
WAT EEN ZALIGE HAP EN LEKKER ZO'N BORREL ERBIJ, CHEERS!
 
Top idee, ziet er erg lekker uit. Thanks
 
Proost en eet smakelijk! Denk dat ik de volgende keer als ik je zie gewoon blijf eten ;).
 
Bram zei:
Ik moet toch Mn gehaktmolen eens gaan gebruiken. Dit lijkt me zo leuk. Geen extra toevoegingen nodig gehad om het gehakt te laten plakken? Ziet er ook mooi uit op het bordje.

Leuke tip mbt de Jagermeister. Probeer het eens een keer warm. Met een toefje slagroom er op. Alsof je een vloeibare bonbon naar binnen werkt. Geweldig lekker

Voor de hamburger alleen een eitje en (gekruid) paneermeel. Beste is avonds of ochtends maken en dan in koelkast laten stijven.
Jagermeester ga ik eens proberen 👍
 
Terug
Bovenaan Onderaan