BasBQ
Beef en Steak

Spareribs

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Had wel weer eens zin in spareribs moest bij de hanos varkensnek ophalen dat gelijk maar 2 spareribs mee genomen .
Was alweer een tijdje geleden dat ik ze gemaakt had.
1 sparerib met een mix van jord uit zijn eerste boek.
En 1 sparerib met a pinch of heat had deze een tijdje geleden bij vuur en rook gekocht.
De bbq op ongeveer 120 graden .
Wilde de spareribs 2 uur erop dan inpakken voor een uur en dan nog een klein half uurtje met glaze erop.
En was het gelukt yep het was weer heerlijk goed geslaagd fall of the bone daar hou ik toch wel van
Nu de foto?s dat zegt wel meer .

b7821311d1123b8f2261b39adb4db217.jpg

d655483bd9784a48f199323e19a5bd79.jpg

4d2ea064b542d46bb92e1a133112bbad.jpg

6f4f528ac12339c1ed272c3ac4782b2a.jpg

fd5074069d7ab62fe3958d749058f406.jpg

dbc7ca245f824ede021fc620f27af5fa.jpg


Bedankt voor het kijken
 
Lekkere vlezige ribs, gaat toch maar niets boven zelf gegrilde ribbetjes. ;)
 
Lust ik wel!
 
Zien er heerlijk uit  B-)
 
Zien er weer picobello uit
Er gaat niks boven zelf gemaakte ribs
 
Mooie ribbels hoor. Ook die apen (horen, zien en zwijgen) op de 1e foto zijn geweldig :D
 
En welke rub vond je nou de beste? Ik hoef bij mijn kids met niets anders dan die van Jord aan te komen  :))
 
Bobvt78 zei:
En welke rub vond je nou de beste? Ik hoef bij mijn kids met niets anders dan die van Jord aan te komen  :))

Ik vond ze beide lekker en ik houd wel van pit maar dat waren ze beide wel een beetje
 
Mooi hoor! Die rub van jord ook maar eens proberen dan volgende keer.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan