BasBQ
Beef en Steak

First time Low and Slow Ribs

 

BasGrunn

Sprokkelaar
Berichten
48
Voor het eerste via de Snake Method een Low and Slow sessie gedaan met rooksnippers kersen. 2 uur garen, 2 uur in folie, en daarna aflakken met een zelfgemaakte BBQ saus...



 
Ribbels. Jammie  :) Mooi resultaat, vanaf nu wil je geen andere spareribs meer als eigen gemaakte.
 
Lekker hoor
 
Maus zei:
Ribbels. Jammie  :) Mooi resultaat, vanaf nu wil je geen andere spareribs meer als eigen gemaakte.
Hahaha. Dat klopt zeker! Dat zei ik ook tegen mijn vrouw. Geen ribs meer in een steakhouse  voor mij.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

 
Lekkere ribbels is ook veel leuker om ze zelf te maken
 
Ribs gaan er altijd goed in. Moet ik ook weer eens gaan maken.
 
Ziet er goed uit. Mooie kleur hebben de ribs.

Ik eet ook alleen nog maar ribs thuis van de Q. Zo vaak tegenvallers gehad in restaurants. Eigenlijk, hoe meer je van de Q tovert. Hoe meer een restaurant tegen kan gaan vallen
 
nice ribs.

ook hier geen ribs meer uit een restaurant, of je moet zeker weten dat ze goed zijn klaar gemaakt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan