BasBQ
Beef en Steak

Vandaag ff anders

 
 

XJRBear

Kooltjesharker
Berichten
228
Vandaag geen BBQ maar cast iron op de ecozoom.
Vanmorgen op tijd eruit 6:00 uur
9b304000d402e30db0b677924dfaf6e7.jpg

Snijden marinade vin de supermarche,wortel ui en look.
1a7482ce8e2b22be938d3b863bc300f0.jpg

Natuurlijk extra flesje voor ernaast. Als het niet goed genoeg om te drinken moet je er ook niet in koken.
0b32c651ebbdb49e23c30561f7021be8.jpg

Ecozoom aan de praat en bakken. Spekkies horen in de Boeuf Bourguignon Daarna vlees bakken
30fd7ccbe27aa6cbdf9ba09558d11c4b.jpg

Groente erbij.
df45100b4ebe4b2b7d6a00b588819bb2.jpg

Marinade er weer bij en dan 2 uur sudderen.
d56b87c6b10b3d3e43fa1b2b3616d1a2.jpg

Ooh Jaah ook nog ff een kruidenbuiltje gemaakt. Tijm, peterselie en laurierblad.
14ef86bf3cded2617638a056069dbba8.jpg

Hier het resultaat van deze middag.
8e755776db16fe1e47258f7efa329ecd.jpg
88272fc5f4cb2a462a671da1eaf200ad.jpg

Speciaal voor Jet heb ik doorgezet.


Nu aan de afterparty
0225807a72395de89e1f5209226af205.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker stoofpotje, lusten we. ;)
 
Om nom nom!
 
Verplaatst, je doet je zelf tekort om dit in de rookkamer te plaatsen.
DO bereidingen op hout of kolen/briketten horen wel degelijk in het BBQ gedeelte High and Fast.
Lekker hoor Boeuf Bourguignon, is hier alweer een tijdje geleden. Maar ja er zijn zoveel lekkere runder stoofschotels.
 
Lust ik wel. Ziet er super uit.
Die foto onder de parasol is zo herkenbaar. Opgeven is geen optie, goed bezig kerel
 
Terug
Bovenaan Onderaan