BasBQ
Beef en Steak

Vandaag bavette met mais en patat

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Vandaag 2 stukjes van de bavette gesneden en de rest in portie en in vacu?m de vriezer in.
De bavette wat zout er op en rozemarijn .
De ma?s een paar minuten gekookt daarna op WGA en effe grillen .
Had de WGA aardig opgestookt voor de helft het gietijzer erop en dan het vlees erop 1 min 45 graden draaien 1 min dan de andere kant hetzelfde eraf folie erover bordje met de patat en mais klaar zetten en dan het vlees erbij nog wat peper erop en eten.
Wat vonden we er van was wel lekker maar af en toe een verbrande smaak hoe kan dit was het rooster dan te heet ??
68c718d56041c47044a94d728b9f8a8f.jpg

1b3613b7a7d049b4e7259a33ecf51685.jpg

25316d2d6e7baf8d809bad246dc707a4.jpg

e7edf296f8c2037efb0b46ae2853783a.jpg




Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 22
 
Ik denk dat de stukjes rozemarijn verbrand zijn. Die zullen de verbrande smaak geven. Misschien volgende keer rozemarijn in de olie leggen. En met de rozemarijn het vlees insmeren. Zodat je wel de smaak hebt maar niet de stukjes.

Ziet er wel goed uit. Bavette mag ik graag eten van de BBQ
 
Bavette is echt lekker vlees. Heerlijk

Bram +1
Waarschijnlijk zijn je kruiden verbrand inderdaad. Heb daar eens een stuk over gelezen. Als je direct gaat, dan heb je grote kans dat je kruiden (behalve zout) verbranden. Bij indirect geen probleem.
Dus of naderhand kruiden, of eerst searen en daarna nog even indirect met kruiden, of zoals bram zegt.

Bij Bavette doen we pas zout en peper erop als het op ons bordje ligt
 
Bedankt het zou inderdaad de kruiden kunnen zijn  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan