BasBQ
Beef en Steak

Low en slow marshmallow skillet

anketje85

Tondelzoeker
Berichten
16
dc5bd172982193ebe48cda5e539a2951.jpg


Vandaag low en slow (100 graden indirect) een toetje bereid:

Eerst slagroom, cognac en chocolade chips gesmolten op de BBQ
43c4f3c0e1d986c4b4575f1bede1453e.jpg

e32e741a1cba3778992ff7408761c89b.jpg

1e80e90e46c52d702348e80f0be90ee1.jpg


Vervolgens de marshmallows in de skillet gedaan
3dd78f0bb59d1d8b7e84286782de6369.jpg
92dfd4df73513e58ea5ab9ae5b1437a5.jpg
98902534d170de9ff2009f6a6e2a21f2.jpg


In tussen binnen de salted caramel saus gemaakt
c5ab4ed3ddfc2c1f4f6db91b9a82188b.jpg

8e5d8b2d4b1cc1951a5e99f27a3bc02a.jpg

b34cb3e423040dee510ff481cf81183a.jpg

b6f4f98a5d9d4d0c6ba08d711109a179.jpg


Vervolgens de skillet afgetopt met hazelnoten en caramel saus
37d54530dc29fd96cb8ef6a3f33fa22c.jpg




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
ziet er goed uit maar krijg je die skillet nog proper achteraf?  :p
 
anketje85 zei:
Brecht zei:
ziet er goed uit maar krijg je die skillet nog proper achteraf?  :p
227d7d802b307e163e84f0dbb07c5c17.jpg






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Als de pan eenmaal goed ingebrand is veeg je hem zo schoon met een stukje keukenpapier. Ik was de pan nooit af, hooguit een keer een schoonpoetsen met een licht vochtige doek


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hele fijne beelden Anketje, ga zo door!  ;)
 
Dat ziet er heerlijk uit! Deze doet het hier ook altijd goed  :)
 
Cognac ben ik fan van. Net als oude rum trouwens. ziet er goed uit. Nu heb ik weer een reden om een gietijzer pan aan te gaan schaffen. Moet er toch maar eens van komen
 
Ziet er heerlijk uit!!!!! Deze komt op mn lijstje...

Vraagje: hoe maakte je die salted caramel precies?
 
Mijn verstand schreeuwt niet doen, is niet goed voor je.

Maar ja ik luister wel vaker niet

Gaat op de to do
 
wimve zei:
Ziet er heerlijk uit!!!!! Deze komt op mn lijstje...

Vraagje: hoe maakte je die salted caramel precies?

Ik heb 100 gram suiker met 3 eetlepels water in een steelpan gecarameliseerd totdat het goudbruin was en daar 100ml bijna kokende slagroom doorgedaan samen met een beetje maldon zeezout


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ik ben niet van de zoete desserts maar voor deze maak ik graag een uitzondering! Heerlijke foto's  :)
 
Ojee ook weer lekkerrr  :)
 
Erg gaaf dit, wil ik zeker ook een keer maken in het kader van "een volledige maaltijd op de BBQ".
 
Terug
Bovenaan Onderaan