- Berichten
- 2.847
Ooit moet je eerste post zijn, dus bij deze.
Ik ga morgen twee verschillende wildstoverijen klaarmaken in de DO op de weber.
Als vlees gebruik ik nekbrood van wildzwijn. Nekbrood omdat je dan ??n type vlees hebt ipv voorgesneden goulash waar vanalles in zit. En enkel wildzwijn, omdat mijn ervaring is dat bij verschillende soorten wild de gaartijd verschilt.
Enfin, voor de eerste marinade gebruik ik Orval tappist en voor de tweede Leffe radieuse.
Wordt vervolgd morgen....
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Ik ga morgen twee verschillende wildstoverijen klaarmaken in de DO op de weber.
Als vlees gebruik ik nekbrood van wildzwijn. Nekbrood omdat je dan ??n type vlees hebt ipv voorgesneden goulash waar vanalles in zit. En enkel wildzwijn, omdat mijn ervaring is dat bij verschillende soorten wild de gaartijd verschilt.
Enfin, voor de eerste marinade gebruik ik Orval tappist en voor de tweede Leffe radieuse.
Wordt vervolgd morgen....
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk