BasBQ
Beef en Steak

Spare-ribs

 

Jos.

Tondelzoeker
Berichten
11
Mijn meest favoriete recept zijn de easterwood ribs: http://www.easterwoodbbq.nl/2011/08/easterwood-ribs.html
Ik maak ze tegenwoordig wel volgens de 3-2-1- methode (2,5 uur, 1 uur, 0.5 uur). Als ik ze inpak voeg ik roomboter en basterdsuiker bij.

vfQw078.jpg


mwkpgMD.jpg


5VH4qPx.jpg


aqpmU7p.jpg
 
Mooie ribben. Zien er goed uit.
Druk weekend gehad Jos. BBQ heeft flink uren mogen draaien. Goed bezig
 
Lekker, wanneer kunnen we aanschuiven? :)
 
Ziet er erg goed uit..

Zie ik daar nou een kritische gast opschrijven wat die er van vind? ;)
Leuke foto's!
 
mooie ribs hoor! prachtige kleur ook, die lust ik wel!
 
mooie ribben hoor
heerlijk
 
Heerlijke ribben. Ik hou ook dezelfde tijden aan als je aangaf. Gaat echt prima!
 
Dat zijn hele mooie ribben geworden, ik had ze graag willen proeven :)
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan