BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork op de Joe

 

Takie_san

Tondelzoeker
Berichten
13
Vorige keer had ik vanwege tijdsgebrek,
mijn pulled pork in de oven afgemaakt.
Na tips en nog meer lezen op het forum. Besloten om de pulled pork nogmaals te maken, op mijn Joe i.p.v. de wsm. En nu zonder de oven cheat.

Het ging allemaal redelijk, ben nog een beetje aan het stoeien met de temperatuur om die constant te houden. Maar geleidelijk aan komen we er wel.

Heb nog genoeg over, aangezien de meiden ineens andere plannen hadden.... meer voor mij.

Ben zeer tevreden over de methode met het inpakken, heb ervan genoten en vanmiddag weer.

8f395932c1c1cc2e8eaf5f1b37136660.jpg
4f697c94d5ac1c27aadd817cbb8c782a.jpg
208996b49bc9406161ffa94ddbce006c.jpg
99abccc273c2ad9b028815fdcec70f9d.jpg
8b7a5eef1a9a7f5fbcff5d00c864d79a.jpg
bf4164b1e5c249e704784e3a6f27dddd.jpg
c7089b100cfb2c49358a610d857a7b17.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
PP maken is altijd een weekend project :) Dag van tevoren vlees kruiden. En dan op PP dag heel vroeg uit de veren. Heb je ook wat verschil geproefd? Nu je een volle run op de BBQ hebt gedaan.
Gefeliciteerd met je Knor.
 
Gefeliciteerd met je Knor <:p
 
Dat lusten we wel! Gefeliciteerd met je knor.
 
Heerlijk PP en proficiat met je Knorretje.
 
Bram zei:
Heb je ook wat verschil geproefd? Nu je een volle run op de BBQ hebt gedaan.

Daar ben ik ook wel benieuwd naar. In theorie heb je de rook al gevangen in het vlees, en is het daarna alleen nog garen, dus verwacht niet een heel groot verschil.
 
Deze keer was de smaak wel iets anders, door het inpakken bleef het vlees veel sappiger. Hierdoor greep ik de dag erna al mis om nog een broodje te nemen, de kids hadden in de avond/nacht de rest soldaat gemaakt.

Al met al, maak ik voortaan op deze manier, nu nog een keer experimenteren met injecteren.

Het was dus hier tot nu toe de beste pp
 
Terug
Bovenaan Onderaan