BasBQ
Beef en Steak

voorstellen

marc85

Tondelzoeker
Berichten
13
Hoi,
Ik ben Marc 33 jaar en vind het steeds leuker om moeilijkere gerechten te gaan maken op de BBQ.
ik heb nu een Weber Original Kettle Premium 57 cm en heb afgelopen week een poging gedaan tot het maken van een pulled pork van procureur omdat ik die met kerst wil gaan maken.
helaas is deze mislukt en leek het me wel handig om bij een BBQ forum wat idee?n op te doen en te vragen wat er mis is gegaan omdat het meer een rollade leek dan pulled pork.

 
Van harte welkom Marc!
 
Welkom Marc, Veel bbq plezier gewenst! We kunnen je hier vast op weg helpen met het maken van pulled pork. Ben benieuwd wat je temperaturen zijn geweest.
 
Marc, welkom op het Genootschap.

We kunnen je vast helpen om je Pulled Pork goed te maken.
 
Hoi Marc, welkom bij het Genootschap.
Frits +1
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom Marc veel plezier hier  :)
 
Welkom, met de wetenschap dat we in het genootschap veel kunnen leren van elkaar.
 
Thanks ridevi71 ik ga het eens bekijken. Zondag ga ik het in ieder geval nog meals proberen
 
Terug
Bovenaan Onderaan