BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaas en kersen clafoutis muffin.

 

Daniel

Stoker
Berichten
298
Vandaag de Petromax vuurtafel ingewijd!
Varkenshaas omwikkeld met spek en gestoofd met groenten.
Kersen clafoutis muffin.
7711883dc8fbb119382fe880fbbe6861.jpg
17bfec83db552649eda3b5dfa30a95fe.jpg
ba1eeff3a993063ce8089356a6da405a.jpg
eda9e8628b0c2425c4e775ce264d0f6b.jpg
4c2fa68ece91079e8d581e2735ce5d3d.jpg
61b818c14e315ce210ba2a90b8f87630.jpg
136160924b28555a289a5c349a44a096.jpg
44431b26c076c946f4161a3539e20dc2.jpg
0ed5d4f911215cccc84b1af28e2f0391.jpg
ac156e1d72609b5b463a262269583c5e.jpg
 
Ziet er allemaal top uit.

Verstuurd vanaf mijn Mi MIX 2 met Tapatalk

 
Lijkt me heerlijk
 
Wat 'n fijne spulletjes heb jij zeg!
 
Die clafoutis ziet er geweldig uit, de varkenshaas ook hoor, maar heb je er een receptje bij en met de gebruikte temperaturen?
 
2Bushy zei:
Die clafoutis ziet er geweldig uit, de varkenshaas ook hoor, maar heb je er een receptje bij en met de gebruikte temperaturen?
Recept van clafoutis of varkenshaas?
 
Daniel zei:
2Bushy zei:
Die clafoutis ziet er geweldig uit, de varkenshaas ook hoor, maar heb je er een receptje bij en met de gebruikte temperaturen?
Recept van clafoutis of varkenshaas?
Van de clafoutis s'il vous plait.
 
2Bushy zei:
Daniel zei:
2Bushy zei:
Die clafoutis ziet er geweldig uit, de varkenshaas ook hoor, maar heb je er een receptje bij en met de gebruikte temperaturen?
Recept van clafoutis of varkenshaas?
Van de clafoutis s'il vous plait.

Ingredi?nten
3 eieren
75 gr suiker
75 gr bloem
1,5 dl melk
1 zakje vanillesuiker
1,5 dl slagroom
Beetje zout
500 gram kersen ontpit,

geen ontpitter geen stress pak bv een lege bierfles of zuip hem eerst leeg leg de kers op de opening en steek er met een sat? prikker de pit uit de kers.

bakpapier of boter om de Dutch Oven in te vetten

Beslag maken
DO invetten of vetvrijpapier gebruiken.
Ik gebruikte een muffin vorm.

180 graden in de do MET EEN TRIVET erin heb ik gedaan begin met 30 minuten afhankelijk van de vorm en hoogte taart.
 
Ziet er goed uit. Taartjes en cakejes van de BBQ moet ik nog wat beter onder de knie krijgen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan