BasBQ
Beef en Steak

Kiplollies

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Lekkere kiplollies met sla en aardappels lekker simpel maar zo lekker.
Vadouvan uienpoeder paprikapoeder zout en peper als rub  eerst wat olie erop.
Daarna indirect op 180/190 graden en bij 85 graden opsmikkelen
d40787834d441f8c6ece4dac6a4ebe1f.jpg
7091b995e8ba5ec9f6eb04787cb8c333.jpg
62258e0b8393947b8374012550448baa.jpg
48b95798f828eb9c08b3172ec37e2b45.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er altijd leuk uit, hadden we zomaar gelust. ;)
 
Lekker bordje eten zo.
Heerlijk
 
Altijd lekker zo'n kiplollie, enkel jammer dat het zo'n werk is om er een boel te maken maar dat ligt mssh aan mij, ben ook niet echt de handigste met vers vlees.
 
Kip is altijd lekker van de bbq. Dit ziet er ook nog eens mooi uit zo op het bord. Moet ik onthouden.
Zal goed gesmaakt hebben
 
Brecht zei:
Altijd lekker zo'n kiplollie, enkel jammer dat het zo'n werk is om er een boel te maken maar dat ligt mssh aan mij, ben ook niet echt de handigste met vers vlees.

Qua presentatie is dit wat mij betreft de mooiste manier voor drumsticks, maar toen ik er een keer een stuk of 30 had gemaakt was ik er wel prima klaar mee. Dat bovenste stuk eraf trekken vergt soms flink wat kracht en dat stomme scherpe stukje bot is soms erg vervelend bij het naar beneden duwen van het vlees. Gek genoeg was ik dat weer vergeten toen ze van de bbq af kwamen. :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan