BasBQ
Beef en Steak

PP en short ribs, omdat het kan

 
 
 

Ooievaar

Vuurmaker
Berichten
53
Vandaag een PP run voor een komende verjaardag. Gelukkig was er nog wat ruimte voor een short rib.

Aanvullingen volgen
65556ee0abc96da8800f09b5c7536291.jpg
8c3994c40306dc7990c169d5468be451.jpg
2d06b30e4257d80103188918b86c58fb.jpg
67907ce37339af98f4845b84fc35ef53.jpg
 
Allebei lekker :) succes
 
Die ligt vol,  lekker hoor
 
Mooie hoop vlees.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Het is helemaal goed gekomen.

Ik heb twee verschillende rubs gebruikt voor de PP, ik had nog wat piggy mix liggen dat op het eerste stuk gedaan, andere helft met Memphis dust gekruid.

Voor de short ribs een rub uit het Rubs boek van Steven gebruikt, deze was een stuk lekkerder dan de koffie rub van twee weken geleden.

Al met al een geslaagde run vandaag.

IMG_20180210_143810.jpg


IMG_20180210_170303.jpg


IMG_20180210_200159.jpg


IMG_20180210_200207.jpg


IMG_20180210_213100.jpg

 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je varkentje.
 
Zier er heerlijk uit! Ik krijg er trek van


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Gefeliciteerd met je Knor, de pulled pork zag er heerlijk uit :) MAAR wat had ik graag mijn tanden gezet in die short rib =P~ schitterend
 
Lekkerrr en gefeliciteerd met je sticker  :)
 
Jet zei:
MAAR wat had ik graag mijn tanden gezet in die short rib =P~ schitterend

Hij was zo op inderdaad. Ik heb het even nagekeken, het was de lone star steak rub. Gevonden link. Erg lekker, maar voor sommige misschien wat aan de pittige kant.

1/2 cup coarse salt (sea or kosher)
1/2 cup cracked or coarsely ground black pepper
1/4 cup sweet or smoked paprika
3 tablespoons pure chile powder (not a blend)
2 tablespoons ground cayenne pepper
2 tablespoons garlic powder
1 tablespoon ground cumin
1 tablespoon dried oregano
1 tablespoon dried thyme


Op naar de volgende
 
Ziet er allemaal heerlijk uit, en ja Steven Raichlen houdt wel van spicy rubs :D
Gefeliciteerd met je Knor.
 
Het spicy komt doordat er in de VS ander chilipoeder is. Hier is het net zo pittig of zelfs pittiger dan cayenne. Daar is het vaak van ancho?s e.d. en die zijn milder
 
Terug
Bovenaan Onderaan