BasBQ
Beef en Steak

Deze dag was Voor walchers gilden spek van Mike en noskos

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Woensdag het buikspek in de marinade gelegd en in een ziplock zakje gedaan.
Daarna elke dag een paar keer omgedraaid en gemasseerd  :)

En vandaag eruit gehaald en nadat ik de bbq op 165 graden stabiel had ze er op gelegd .
Dat was om 13.40 af en toe de schuiven weer wat verplaatsen had de roostertemperatuur tussen de 150 en 170 graden gezet  dat ging prima soms een beetje veranderen.
Om 15.10 was de kerntemperatuur 72 graden ze eraf gehaald en in de folie voor een tijdje wel moeilijk  :)

Maar daarna doormidden snijden en wat blokjes gemaakt wat is dat WALGELIJK lekkerrrrr niet normaal  :D echt happy met het resultaat.
En nu de foto's nog.

Walchers_Gilden_Spek_wk_1.jpg


Walchers_Gilden_Spek_wk_1.jpg


20180105_132703_001.jpg


20180105_134027.jpg


20180105_150557_001.jpg


20180105_154849.jpg
 
Zalig spekkie toch? Heerlijk!
 
Lekker spekkie. ;)
 
Om nom nom!
 
SPEK!!!
Wa is da tog lekkerrrr  :p
 
Yum heb ik ook nog liggen. Heb er nu al zin in

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Het is overigens ook geweldig om een paar plakjes in de pan te bakken voor op je spiegelei. Spreek uit ervaring want dat is precies wat ik nu op m'n boterham heb ;)
 
RuudH zei:
Het is overigens ook geweldig om een paar plakjes in de pan te bakken voor op je spiegelei. Spreek uit ervaring want dat is precies wat ik nu op m'n boterham heb ;)

Stom ben gek op gebakken ei en dan inderdaad zo'n plakje ( plakken ) erbij heerlijk.
 
Het originele recept komt trouwens bij Mike hier vandaan hoor :D
 
noskos zei:
Het originele recept komt trouwens bij Mike hier vandaan hoor :D

Had ook gelezen moet dan Mike zijn naam er ook bij het is een heerlijk recept  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan