BasBQ
Beef en Steak

Ook aan de rookworst...

 
 

Jowi

Kooltjesharker
Berichten
169
Afgelopen week zelf rookworst gemaakt.. Wat is nu mooiere dan roken in de sneeuw?

Recept van Vogels gevolgd (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=18296.0), 2x 8 uur in de koude rook; beuk en kersen, vervolgens in de warme rook (beuk en pecan). De donkere worstjes zijn chorizo bangers van Mac's BBQ pit (https://www.macsbbqpit.com/chorizo-bangers/), die hebben we nog niet geprobeerd...

Was genieten!

0ffcd512cf2cbf16d18da6678870f071.jpg

url]

451908178e222bd2245ca0811b40eddc.jpg

fdacf02eab1d0f78acbfc2ff0868d566.jpg

167aeef6d2ed2244a68d039ff6bf9556.jpg


 
Lust ik wel!
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan