BasBQ
Beef en Steak

Startend bbq'er

 

Hies

Sprokkelaar
Berichten
45
Goedemorgen allemaal!

Noem me Hies, dat doen vrienden en collega's ook .

Na 14 jaar op een appartement gewoond te hebben, heb ik eindelijk de mogelijkheid en de ruimte om te barbecue?n!

Heb vorige week een Weber MasterTouch GBS 57cm aangeschaft en kijk uit naar het experimenteren met low&slow bereiden van allerlei lekkere gerechten!

Bij mijn speurtocht naar een kern thermometer, stuitte ik op het BBQ Genootschap. Het lijkt me leuk me in te lezen in wat dit forum te bieden heeft en daarmee mijn bbq skills te verbeteren!

Met hartelijke groet,
Hies
 
Hoi Hies,
welkom bij het Genootschap
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom hier!
 
Hies, welkom bij de club en veel plezier met je nieuwe barbecue.
 
Welkom hier.
Je kan hier helemaal los.
 
Welkom. Hier ben je nog w even zoet met alle info die hier te vinden is. Have fun met je Weber. Ga je van genieten.
 
Hoi "Hies",

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.
 
Thx Marcel!

Afgelopen weekend voor het eerst picanha bereid. Dit weekend pulled pork!
e9463daa0bfdc1f9ab901680b250a13f.jpg
 
Ziet er lekker uit, zou ik best wat van willen proeven. ;)
Ik hou ze liefst wat meer ros?, maar dat is persoonlijk natuurlijk. ;)
Veel plezier dit weekend met je P.P.
 
Ik ook hoor! Dus de volgende keer de kerntemp op de thermometer iets lager zetten!
 
Hies zei:
Ik ook hoor! Dus de volgende keer de kerntemp op de thermometer iets lager zetten!


Bij 46a48 gr.C gril ik hem af op hoog vuur tot 52 tot 54 gr. en dan even in de aluminium folie rusten en dan komt het zo op tafel.

diesel near me now
 
Terug
Bovenaan Onderaan