BasBQ
Beef en Steak

Sardientjes in een tomaten marinade op de barbecue

 
 
 
 

BensBQ

Gemarineerd
Berichten
1.775
Beste forum leden,
Op bensbq.com had ik een nieuw verhaal gemaakt van sardientjes op de barbecue.

uF3pxeaYOH8ZTa1uYzMYVqI7GbzFHVfTUYnzaPxLKJAOC_GBfvLVG3iJy1HkPi_OugngS84x4v8SxOIrP9Rs75mjIESNsnzhQmJIvzT3KWwqGfY-SqHBOekXLpNfNLemwZpY-0gLrw=w640-h361-no


een lekker recept om zeker eens te proberen  ;)

ZqZQCbZ9LN9fJdMxpJFgkBFilejt7UX1wlbKXhlUXcozmvJ5ivk-axaQDAJG408K8iZao7IobLsSpH4X1iE3ihUrMWYtEKwKuU_DXK4B2K72HfiZkJ75eLV8g2_hUoDlg7socl1ojg=w640-h361-no


Lees het hele recept op http://www.bensbq.com/?p=359

http://www.bensbq.com/
https://www.instagram.com/bensbq9968/
https://www.facebook.com/BensBQ/
https://twitter.com/Bens_BQ


 
Hoi Ben,
Ziet er weer heel erg smakelijk uit en dat Mediterraanse tintje er aan vinden we vast ook wel lekker. ;)
Wat ik me afvraag is zou ik dit ook op m'n Webertje kunnen maken of toch maar gewoon in de keuken op het fornuis? :-?
Op de weber met een direct vuurtje op een braadplaat of zo.
Hoe denk jij hierover?

Grts,  Hans.
 
Damn ben, waar haal je toch al die inspiratie om dit te maken. Dit ziet er wederom ongelofelijk lekker uit.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Nice. Alsof je ze zo van een markt in spanje hebt opgepikt zeg

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Lijkt me lekker!
 
Hans zei:
Hoi Ben,
Ziet er weer heel erg smakelijk uit en dat Mediterraanse tintje er aan vinden we vast ook wel lekker. ;)
Wat ik me afvraag is zou ik dit ook op m'n Webertje kunnen maken of toch maar gewoon in de keuken op het fornuis? :-?
Op de weber met een direct vuurtje op een braadplaat of zo.
Hoe denk jij hierover?

Grts,  Hans.

hoi Hans, ik denk gewoon op je Webertje  :) in Spanje doen ze dit op van die sate barbecues met direct vuur
 
Brecht zei:
Damn ben, waar haal je toch al die inspiratie om dit te maken. Dit ziet er wederom ongelofelijk lekker uit.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

dank je Brecht, geen idee waar de inspiratie vandaan komt, deze kwam uit Spanje, verder veel youtube kijken en verschillende winkels bezoeken :)
 
BensBQ zei:
Hans zei:
Hoi Ben,
Ziet er weer heel erg smakelijk uit en dat Mediterraanse tintje er aan vinden we vast ook wel lekker. ;)
Wat ik me afvraag is zou ik dit ook op m'n Webertje kunnen maken of toch maar gewoon in de keuken op het fornuis? :-?
Op de weber met een direct vuurtje op een braadplaat of zo.
Hoe denk jij hierover?

Grts,  Hans.

hoi Hans, ik denk gewoon op je Webertje  :) in Spanje doen ze dit op van die sate barbecues met direct vuur

Dank voor je antwoord.
Gaan we zeker proberen, even een grillplaat zien te regelen. :D
 
Sardientjes zijn heerlijk.
Ik loop alleen zo te prutsen met de graatjes dat het bord koud is na 2 visjes.... En daarom eet ik ze te weinig om er handigheid in te krijgen....
Hans je hoeft echt geen bakplaat te regelen ze mogen boven direct vuur. Ik zou haast zeggen Lieven boven direct voor, dat is lekkerder.

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk

 
Ronny zei:
Sardientjes zijn heerlijk.
Ik loop alleen zo te prutsen met de graatjes dat het bord koud is na 2 visjes.... En daarom eet ik ze te weinig om er handigheid in te krijgen....
Hans je hoeft echt geen bakplaat te regelen ze mogen boven direct vuur. Ik zou haast zeggen Lieven boven direct voor, dat is lekkerder.

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk


Gaat dat goed met die toch betrekkelijk kleine visjes direct op het open rooster?
 
Hans zei:
Ronny zei:
Sardientjes zijn heerlijk.
Ik loop alleen zo te prutsen met de graatjes dat het bord koud is na 2 visjes.... En daarom eet ik ze te weinig om er handigheid in te krijgen....
Hans je hoeft echt geen bakplaat te regelen ze mogen boven direct vuur. Ik zou haast zeggen Lieven boven direct voor, dat is lekkerder.

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk


Gaat dat goed met die toch betrekkelijk kleine visjes direct op het open rooster?

haha, nu snap ik je bakplaat  ;) ik bedoelde zo'n 'rooster sate barbecue', die je weleens op een braderie ofzo ziet. dus gewoon op het open rooster is geen probleem.
 
Op een rooster blijven die visjes veel minder plakken en bovendien krijg je een meer knapperig bruin buitenkantje.
Ik heb er duizenden gemaakt zien worden maar nog nooit1 op een bakplaat.
Krijg er nu toch weer zin in en Portugal wordt niet dit jaar dus zal ook zelf de Q opstoken...

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk

 
Dank voor jullie reactie en uitleg. :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan