BasBQ
Beef en Steak

Buikspek met zwoerd

 

mvdslot

Vuurmaker
Berichten
80
Beste smulpapen,

Ik ben in het bezit van een stuk buikspek met zwoerd en zou deze low en slow willen bereiden en dat de zwoerd onwijs knapperig word.. wie weet er een mooi recept hiervoor en zou deze met mij willen delen?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Onze vriend van Pitmaster X heeft hier een aardige video over:https://www.youtube.com/watch?v=rxNxykObO60. Low en slow en knapperig zwoerd gaat overigens lastig samen, dan wordt het L&S bereiden en vervolgens de bbq opstoken en het zwoerd knapperig laten worden.
 
Ik vraag me af of je het niet knapperig zou krijgen met een creme bruleebrander of zoiets.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
kapteyn zei:
Onze vriend van Pitmaster X heeft hier een aardige video over:https://www.youtube.com/watch?v=rxNxykObO60. Low en slow en knapperig zwoerd gaat overigens lastig samen, dan wordt het L&S bereiden en vervolgens de bbq opstoken en het zwoerd knapperig laten worden.

Leuke video idd alleen jammer dat die niet aangeeft welke temperaturen hij gebruikt, deze manier werkt wel goed en is denk ik dan ook zeker een optie


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Affakkelen net als bij picanha lijkt me.
Maar deze vraag is al vaker besproken, dus als je even een beetje zoekt op dit forum.....
 
Ridevi71 zei:
Affakkelen net als bij picanha lijkt me.
Maar deze vraag is al vaker besproken, dus als je even een beetje zoekt op dit forum.....

Oke bedankt, ik heb al wel gezocht maar niet goed genoeg dus.. gaat ik ng even verder zoeken


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
De Porchetta die hier op het Genootschap staat van Jeroen is fantastisch!
 
Terug
Bovenaan Onderaan