BasBQ
Beef en Steak

Speklap Pakketjes Low and Slow

 
 
 
 

Lin

Gemarineerd
Berichten
2.301
Vandaag iets nieuws geprobeerd op het ei. Zelf lust ik geen low and slow speklappen maar mijn eters waren erg enthousiast! En het was erg leuk om te maken.
Hieronder het recept en de foto's!

2w3xgr7.jpg


Speklap Pakketjes Low and Slow

Ingredi?nten (per pakketje):
3 speklappen
Worstvlees naar keuze van 0,5 worst( Ik gebruikte Merguez en Saucijs)
Kruidenboeket (ik had dille,koriander en peterselie)
2 tl speklapjeskruiden


Kruid de speklapjes licht met de speklapjeskruiden. Leg op de eerste speklap een laag worstvlees. Leg een tweede speklap erbovenop en leg daarop de verse kruiden. Dan de laatste speklap erop en de pakketjes op drie plekken bij elkaar binden met slagerstouw. Verwarm de bbq op ongeveer 130 graden en bak de pakketjes in ongeveer 1,5 uur langzaam gaar. Eventueel kan je daarna ze nog even boven de kolen wat bruiner schroeien, dit heb ik overigens niet gedaan. De pakketjes werden zeer goed ontvangen!

33a3ont.jpg


2d9tvuf.jpg





En dan wachten.... Ondertussen de tafel gevuld voor groot en klein  :D






2lb04y9.jpg


24nfc44.jpg


173d6t.jpg


2w3xgr7.jpg
 
Ziet er super uit! Maar wat vind je er zelf niet lekker aan dan?
 
Harmen zei:
Ziet er super uit! Maar wat vind je er zelf niet lekker aan dan?

Ik hou niet van de textuur van vet, ik snij alles er bij weg, zelfs bij schouderkarbonade...
Kan er niets aan doen maar het bereiden voor anderen en ze dan zien genieten vind ik ook geweldig!
 
Ziet er goed uit!
 
Zien er mooi uit, maar doe mij maar een stukje van die ribbels die er naast liggen, ben ik meer fan van ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan