BasBQ
Beef en Steak

Gevulde varkenshaas met salie, champignons, mozarella en iberico ham

 
 
 
 
 

McPeet

Gemarineerd
Berichten
1.648
Met dank aan Barista. Na het lezen van zijn recept deze variant gemaakt.
Snij de varkenshaas open, smeer er een beetje honing op, plak er vervolgens verse blaadjes salie op, voeg fijn gesneden kastanje champignon en bosui toe, paar geroosterde pijnboompitten, klein beetje peper en bedek met mozzarella snippers.
Leg aantal plakjes ham dakpansgewijs naast elkaar en leg de gevulde varkenshaas erop. Goed strak oprollen en indirect op de BBQ verwarmen.
Als rookhout heb ik 2 stukken cederhout genomen (stukken gebruikt genootschapsplankje)
Bij een temperatuur van 67c heb ik ze daarna nog even direct verwarmd om de ham wat krokanter te krijgen.





 
Dat lust ik ook denk ik! Ziet er top uit!
 
ziet er lekker uit
 
Dat lust ik ook wel...mmmmmm
 
Terug
Bovenaan Onderaan