BasBQ
Beef en Steak

Gegrilde perzik met vanilleijs

 
 

Gilles

Stoker
Berichten
279
Nagerechtje eens voorbij zien komen "Tasty";

https://www.youtube.com/watch?v=izDY08n8ZTo


Perzik halveren;

2016-06-19-16.jpg



Karamelsaus maken met geroosterde pecan noten;

2016-06-19-16.jpg



Perzik insmeren met de karamelsaus en direct grillen (4 minuten per zijde) (bbq stond op 200 graden);

2016-06-19-18.jpg



Afmaken met een bolletje vanille ijs en daar de karamelsaus met pecan noten overheen doen

2016-06-19-18.jpg



Karamelsaus was helaas iets te ver door (verbrandde suiker) maar dat is een leermoment voor de volgende keer.
 
Lekker
 
Als variant op dit gerecht: de perziken in geheel (met schil)  roken op eikenhout: 30-45 minuten op 150 deg.  C.

Daarna vel er makkelijk aftellen en serveren op bovenstaande manier.
 
Terug
Bovenaan Onderaan