BasBQ
Beef en Steak

Thermometers geplaatst

freddeblok

Sprokkelaar
Berichten
37
Op mijn WGA en opende Smokey Joe ook maar eens een thermometer geplaatst.
0bd56a447315d2616ac46338c294bc19.jpg
7e84156b96863b9080dc238747dec285.jpg
 
Ziet er leuk uit maar zit die thermometer stift niet erg in de weg bij wat grotere stukken vlees?
Volgens mijn idee zit hij (vooral op de Smokey You) nou net op de plaats waar je normaal gesproken het vlees plaatst.
Want direct boven je vuurtje wil je niet meten denk ik  :-?
 
@hans
Vuur heb ik meestal aan de zijkant om indirect te bbqen en grote stuken vlees met een vega ega gaat hem ook niet worden
 
freddeblok zei:
@hans
Vuur heb ik meestal aan de zijkant om indirect te bbqen en grote stuken vlees met een vega ega gaat hem ook niet worden

Snap 'm.
 
Hoe bescherm je het blanke gedeelte wat je geboord hebt tegen roest? Zeker om dat het bij weber ge?mallieerd is


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Is dat voldoende vanwege de warmte? Nou ja kan ik het ook eens proberen.
Ga wel een thermometer in mijn rookton bouwen, wordt dit de eerste test met zinkspray


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zink wil ik dan weer niet op mijn eten. Hitte bestendige verf, crisco, goed invetten werkt allemaal.
 
noskos zei:
Zink wil ik dan weer niet op mijn eten. Hitte bestendige verf, crisco, goed invetten werkt allemaal.

Hoeveelheid is werkelijk minimaal.
Is alleen het boorgaatje en dan nog afgedekt door een moertje.

Fred

Maar met grotere hoeveelheden zou ik inderdaad ook moeite hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan