BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork

 

Richard v

Pitmaster
Berichten
612
Vandaag het voorraadje pulled pork aanvullen
079013b3568eb5f8bf56a447e62ae564.jpg
e8679e5f8632ad1ee97745ac8869e3ff.jpg
6ba12967b26f50daede6da614bbc2730.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hoe lang laat jij hem in de rub staan voor je de Q opstookt?

Verstuurd vanaf mijn Mi MIX 2 met Tapatalk

 
Meestal een paar uur. Ik doe ook wat rub in de injecteervloeistof. Dus die smaak zit er toch wel in


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Goed begin is het halve werk, ik rub meest de avond van te voren.  ;)
 
Wat een gave kleur heeft je rug. Zo fel oranje. Welk recept heb je gebruikt??

Verstuurd vanaf mijn Nokia 7.1 met Tapatalk

 
Mooie stukken. Dit zijn schouders toch? Die wil ik ook eens proberen. Heb tot nu toe alleen maar procureur gebruikt. Weet niet of er groot smaak / structuur verschil in zit.
 
2 stukken van 6,5 kilo. Pak eigenlijk altijd de Boston butt


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan