BasBQ
Beef en Steak

Moinkballs/spiezen

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.846
Vandaag eindelijk eens moinkballs gemaakt. Voor het gemak heb ik gekozen om er spiezen van te maken.
Eigen favoriete rub gebruikt in combinatie met een verrassend lekkere bbq saus.

De kamado naar 100 graden gebracht, blokje appelhout er bij.

Werkelijk top van smaak. Ik was bang iets te veel gemaakt te hebben, gezien er nog meer te eten was. Maar alles was zo op en de gasten dik tevreden.

cedf8dea7d8ac47ae5225a9d5fada26d.jpg
9d0e24f33d0c4910547d5d73d72728b2.jpg
c0c5239e81d1b58ed3071fb1d95f71a9.jpg
9eff7c4f15a66bbf3064262491e8019e.jpg
1f25404fc21b3518d6e509187968fb1c.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Lekker hoor
 
Van moinkballs heb er nooit teveel,  is mijn ervaring. Ze gaan destijds heel goed in bij de gasten.

Goed idee ook om ze op een stokje te plaatsen.
 
'Te veel gemaakt.' Grapjas  =))
 
Broer... die storing bij whatsapp heeft wel lang geduurd. Uitnodiging kompleet gemist
Ziet er goed uit man. En zo als een bekent Barbeknoeier ooit zij, broer ik heb het je toch gezegd. MOINK?s zijn top
 
Terug
Bovenaan Onderaan