BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork x2

 

Kraai#5

Kooltjesharker
Berichten
164
Morgen even 2 mooie procureurs op de bbq doen. Helaas de appelsap vergeten dus nu alleen in de rub en morgen maar injecteren. Hoop dat dit geen problemen oplevert.
Southern succor rub gemaakt met een restant noskos spare rib rub gemengd.

En ik kan zo lekker netjes werken

Morgenochtend snel de boodschappen doen en daarna lekker wat Q-en en de nieuwe inkbird testen. Zin in!
285ac2e0e462017b76eb00d09795a50c.jpg
05c2e4c4cf3069398c2b2249abea6e67.jpg
63611dd526e883b7386dda7d655f0f47.jpg


Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 5 met Tapatalk

 
Om even na 12 het vlees erop. Volgens recept van Noskos moet het dan ergens tussen 22-23.00 uur wel te eten zijn.
Gisteravond vond ik de rub behoorlijk pittig, wat ik wel inmiddels geleerd heb is dat dit na bereiding wel meevalt.



37716f5a374bb4d08130e5938bc9d439.jpg
0033f74da18814a1fcbb40a714809e16.jpg
bf414b31c2d59433c62e444e16bbfe03.jpg
ce609e04a64a28d045879534e4273f4f.jpg
9d8385db5d8bd53b721c527b59ed6ad6.jpg


Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 5 met Tapatalk

 
Inmiddels na 7.5 uur aan het inpakken toe. 1 procureur bleef wat vochtig, het leek alsof alle injectiemix er zo weer uit in gekomen. Laten we hopen dat het meevalt.

De roostertemp. niet echt lekker stabiel vandaag
d8a6b5b6581328d7ce33c90673c305d8.jpg
3bdda9560873ea21eded55b4c5dd1f93.jpg


Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 5 met Tapatalk

 
Rooster temperatuur was vandaag inderdaad erg lastig.. had ik vandaag ook met mijn pp sessie.. dat hij iets vochtig is net bij het inoakken had ik ook.. maar hij is er niet minder lekker om geworden..
 
Uiteindelijk heeft het prima gesmaakt. Om iets voor 10 was no. 1 klaar (wel doorgegaard tot 92) en een klein half uurtje later no. 2. (Ook 92) bij 88 viel de priktest nog tegen.

No. 2 was beter te pullen. In no. 1 zat nog een hard stuk aan een kant.

Mooi wat overgebleven voor m'n ouders en wat porties in de vriezer.

De Smokey goodness coleslaw was ook erg lekker.
5364e2600459b33dd3ffbde0a3131fce.jpg
ff0b44d6eb2a9fb00ba39eec11e7a3ec.jpg


Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 5 met Tapatalk

 
Mooie PP, ziet er zeer smakelijk uit, gefeliciteerd met je Knor.
 
Ziet er prima uit hoor, was het ook lekker? Gefeliciteerd met je knorretje!
 
Ja iedereen was dik tevreden. Ik denk wel wanneer ik de injectiemix eerder had kunnen gebruiken het resultaat nog sappiger was geworden.

Nu lag er een dikke laag drab in de lekbak.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 5 met Tapatalk

 
Kraai#5 zei:
Ja iedereen was dik tevreden. Ik denk wel wanneer ik de injectiemix eerder had kunnen gebruiken het resultaat nog sappiger was geworden.

Nu lag er een dikke laag drab in de lekbak.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 5 met Tapatalk
Injectiemix in pulled pork is voornamelijk voor de smaak en afbreken van het vlees. Daarom gooi je ook rode wijn (lees zuren) in je stoofschotels. Het naderhand toevoegen van saus aan je pulled pork zorgt voor de benodigde smeu?ge smaakbeleving. Maar als de mensen lekker zitten te eten van je creatie is al die moeite het meer dan waard.

Verstuurd vanaf mijn Mi MIX 2 met Tapatalk

 
Mooie run. PP kan soms per procureur verschillen. Ik maak ze vaak per 3. En er zit altijd verschil in. Als de smaak maar goed is. Het ziet er iig goed uit.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan