BasBQ
Beef en Steak

Kip spies, rib fingers en Cote de boeuf

henry45

Tondelzoeker
Berichten
7
Afgelopen weekend weer eens druk bezig geweest. Naast de eigen gemaakte gyros van procureur en zelfgemaakte pita brood ( helaas geen foto's van) ook nog bezig geweest met een lekkere kip spies met annanas, rode ui en paprika. Afgelakt met een marinade op basis van teriyaki saus. Daarnaast nog een heerlijke cote de boeuf en rib fingers. De rib fingers had ik al een keer bij de Sligro gezien maar wist niet wat het was. Vorige week legde een vriendelijke man bij de Sligro uit wat het was; spare ribs zonder bot. Was de moeite waard. Lekker rub erover, 2 uurtjes indirect op 150 graden en daarna aflakken en direct grillen. Was weer een prima BBQ weekend, op naar de volgende!
54771688eb4b7f6e9722385661ba33d6.jpg
4d9e505609952e964cef4772cfd1e506.jpg
2e011be33975818d663925c81f47a500.jpg
272495b8de97f6e52a4aef17474c0c29.jpg


Verstuurd vanaf mijn HTC U11 plus met Tapatalk

 
Wat voor heerlijkheden zat er in de alufolie?

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Aardappels kunnen ook zo hoor Nu stoom je ze, dan pof je ze echt.
 
Ziet er allemaal goed uit, zeker die rib fingers.
 
Ziet er smakelijk uit  :)
 
ziet er gaaf uit.. Vooral die 'hoop' met rib fingers... :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan