Binnenkort hebben we een verjaardag te vieren en wilde ik allerlei hapjes van de barbecue op tafel zetten.
Het probleem is echter dat ik niet de hele dag alleen maar achter de barbecue wil staan en dus eigenlijk de dag/avond van tevoren de hapjes wil klaarmaken en indien mogelijk alvast op de barbecue bereiden en dan de dag van het feest de hapjes in de oven of op de barbecue wil opwarmen....
Vooralsnog zat ik aan de volgende hapjes te denken:
- Kippenpootjes
- Kleine Honing-mosted kipspiesjes
- Verse stukjes ananas omwikkeld met spek
- MOINK balletjes
- Tosti rolletjes (alleen rechtstreeks van de barbecue)
Aangezien we de hele dag door visite zullen krijgen, wil ik dus niet steeds de barbecue hoeven gebruiken om kleine porties warm te maken, vandaar de keuze voor de oven.
Is deze manier van werken ook aan te raden? of beter op een andere manier?
Zijn er wellicht nog andere makkelijke en smakelijke "small bites" die ik op de barbecue kan bereiden?
Ik hoor het graag van jullie.
Het probleem is echter dat ik niet de hele dag alleen maar achter de barbecue wil staan en dus eigenlijk de dag/avond van tevoren de hapjes wil klaarmaken en indien mogelijk alvast op de barbecue bereiden en dan de dag van het feest de hapjes in de oven of op de barbecue wil opwarmen....
Vooralsnog zat ik aan de volgende hapjes te denken:
- Kippenpootjes
- Kleine Honing-mosted kipspiesjes
- Verse stukjes ananas omwikkeld met spek
- MOINK balletjes
- Tosti rolletjes (alleen rechtstreeks van de barbecue)
Aangezien we de hele dag door visite zullen krijgen, wil ik dus niet steeds de barbecue hoeven gebruiken om kleine porties warm te maken, vandaar de keuze voor de oven.
Is deze manier van werken ook aan te raden? of beter op een andere manier?
Zijn er wellicht nog andere makkelijke en smakelijke "small bites" die ik op de barbecue kan bereiden?
Ik hoor het graag van jullie.