BasBQ
Beef en Steak

Frank

Frankey

Tondelzoeker
Berichten
12
Dag mede-forummers,

Ik ben Frank, wonende in Hengelo. Mijn passie voor BBQ-en is begonnen naar aanleiding van een vakantie door de Verenigde Staten (van Chicago naar New Orleans), waar (zeker in die streken) het low'n'slow BBQ-en mijn attentie kreeg. Hierdoor is bij mij de nieuwsgierigheid naar de bereidingswijze van de gerechten ontstaan, met als doel dezelfde low'n'slow ervaring thuis te kunnen beleven.

Ik BBQ nu alles op een Weber GBS 57, en hier heb ik recentelijk de Slow'n'Sear bij gekocht (deze laatste bevalt me erg goed).

Tot nu toe toegekomen aan baby back ribs, St. Louis style ribs, boston butt, spatchcocked chicken en beef short ribs.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Frank,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom Frankey!
 
Welkom Frank


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Welkom hier Frank  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan