Hallo BBQ- fans,
Ik woon in Houten en ben 61 jaar. Ik bbq al een paar jaar en beschik sinds kort over een WWOO buitenkeuken met een Bastard medium. Ik experimenteer graag op de BBQ met low and slow, grillen, roken, pizza of de dutch oven.
Ik heb een paar workshops gevolgd en loop graag bij de bekende bbq-shops binnen om even rond te neuzen en nieuwe idee?n op te doen of producten aan te schaffen. Ik merk steeds meer dat bbq ?a way of life is? waarbij je eindeloos kan experimenteren en leren.
Ik hoop op dit forum nog veel inspiratie op te doen en wens jullie heel veel bbq-plezier.
Ik woon in Houten en ben 61 jaar. Ik bbq al een paar jaar en beschik sinds kort over een WWOO buitenkeuken met een Bastard medium. Ik experimenteer graag op de BBQ met low and slow, grillen, roken, pizza of de dutch oven.
Ik heb een paar workshops gevolgd en loop graag bij de bekende bbq-shops binnen om even rond te neuzen en nieuwe idee?n op te doen of producten aan te schaffen. Ik merk steeds meer dat bbq ?a way of life is? waarbij je eindeloos kan experimenteren en leren.
Ik hoop op dit forum nog veel inspiratie op te doen en wens jullie heel veel bbq-plezier.