Goedemiddag,
Ik ben Martijn en woon in Froombosch, sinds een half jaar ben ik in het bezit van een Bastard Large.
Als het even kan probeer ik ieder weekend wel wat klaar te maken. Ik heb er inmiddels diverse geslaagde en minder geslaagde gerechten op bereid, en ik leer steeds bij.
In de afgelopen tijd heb ik vaak rondgekeken op dit forum, ik heb er al diverse tips en idee?n aan overgehouden. Vandaar dat het me leuk leek om me aan te melden.
Op dit moment ben ik diverse soorten houtskool aan het uitproberen, daarnaast ben ik aan het uitzoeken hoe ik de temperatuur constant kan regelen.
De ene keer lukt dat goed maar een andere keer schiet de temperatuur soms alle kanten op. Afgelopen weekend heb ik voor het eerst Pulled Pork klaargemaakt. Erg geslaagd al zeg ik het zelf. Maar gedurende de BBQ sessie van 11,5 uur moest ik twee keer de houtskool opnieuw aansteken.
Ik ben Martijn en woon in Froombosch, sinds een half jaar ben ik in het bezit van een Bastard Large.
Als het even kan probeer ik ieder weekend wel wat klaar te maken. Ik heb er inmiddels diverse geslaagde en minder geslaagde gerechten op bereid, en ik leer steeds bij.
In de afgelopen tijd heb ik vaak rondgekeken op dit forum, ik heb er al diverse tips en idee?n aan overgehouden. Vandaar dat het me leuk leek om me aan te melden.
Op dit moment ben ik diverse soorten houtskool aan het uitproberen, daarnaast ben ik aan het uitzoeken hoe ik de temperatuur constant kan regelen.
De ene keer lukt dat goed maar een andere keer schiet de temperatuur soms alle kanten op. Afgelopen weekend heb ik voor het eerst Pulled Pork klaargemaakt. Erg geslaagd al zeg ik het zelf. Maar gedurende de BBQ sessie van 11,5 uur moest ik twee keer de houtskool opnieuw aansteken.