BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Pork Belly Burnt Ends

 

Snellius85

Vuurmaker
Berichten
61
Hoi!

Voor het eerst een poging gedaan op Pork Belly Burnt Ends. Ik moet zeggen.... Ik ben er zelf niet zo kapot van, jullie zullen me wel een rare snuiter vinden :). Temperatuur netjes rond de 120 gehouden dus dat ging super. Ze waren ook heel erg mals, maar soms een beetje te ver door denk ik waardoor het hier en daar wat snotterig over kwam. Ik heb piggy mix en bbq saus van Jord Althuizen gebruikt.

207dfef8f0e4523a2f9e16cf12d2b478.jpg
910f53a78f129f26e32b403938b6994a.jpg
2043ed451ea6e7d319e8ad2c4571e80b.jpg
87d065cbbb99e4f73888deff109d9cb8.jpg
2c80b759fa2ec4d0a84bc5e5ba803823.jpg
32e45f6e2388625726633c4049791124.jpg
a18cbe04354b15b990915654a4103ee1.jpg

 
Recept van de BBQ-helden. Fantastisch recept. Ik maak ze regelmatig en alleen maar lof
f20b8a75bcce6af195506e2790bfe89d.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Blijkt dat ik 38.7 koorts heb, misschien is dat de reden!! xD. Ik heb noskos zijn recept aangehouden en ben voor 2,5 uur, 2 uur met inpakken en dan 30 minuten gegaan. De buren vonden ze wel heerlijk namelijk.

Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk
 
Had er graag eentje geproefd. Beterschap.
 
Ziet er lekker uit
 
Smaken verschillen toch?
Het ziet er goed uit hoor

Beterschap
 
Die zien er goed uit. En dat je ze niet lekker vind verklaart wel dat je goed griep hebt. Als je straks weer opgeknapt bent nog eens maken en dan zal het je beter smaken. Beterschap.
 
Dank jullie wel allemaal, ik had ze denk ik ook wel goed klaar gemaakt.... Ik had ze uiteindelijk ook op een hard broodje met wat augurk en bbq saus gemaakt en dat smaakte prima :). Misschien nog maar eens doen als de griep weg is :)

Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk

 
Niet iedereen is er fan van. Thuis herken ik dat ook wel maar dat betekent meer voor mij. :p
Het resultaat ziet er in ieder geval top uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan